Dimarts, 16 de Juliol de 2024

El CF Reus i la Ganxet Pintxo uneixen esforços un any més

El concurs 'Marca't un pintxo' permet optar a una de les 50 entrades que se sortejaran per al partit de dissabte a l'Estadi contra el Cádiz

10 d'Abril de 2018, per Redacció
  • La ruta de tapes i el CF Reus sumen esforços

    Reusdigital.cat

El CF Reus i la Ganxet Pintxo, organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, sumen forces una edició més. D'aquesta manera, totes aquelles persones que participin en aquest esdeveniment tindran opció de guanyar una de les 50 entrades que se sortejaran pel proper partit entre el CF Reus i el Cádiz CF que tindrà lloc el dissabte a les 4 de la tarda a l'Estadi (en directe, des d'un quart d'hora abans a LANOVA Ràdio amb 'LANOVA En joc').

Es pot participar al concurs 'Marca't un pintxo' a través de Facebook, Instagram o Twitter. Durant la ruta de tapes, cal fer-se una foto on aparegui algun element distintiu roig-i-negre del CF Reus (samarreta, bufanda, gorra), penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #MarcatUnPintxo, i seguir el compte oficial del CF Reus i de la Ganxet Pintxo a la xarxa social que s'utilitzi per penjar la foto. Entre tots els participants sortejarem 50 entrades dobles.

La Ganxet Pintxo, que enguany arriba a la seva 14a edició, va arrencar el passat dijous i s'allargarà fins el proper diumenge 15 d'abril. La ruta gastronòmica compta amb la participació de fins a 43 establiments diferents dels quals 39 d'aquests oferiran tapa i canya de cervesa DAMM per 2,5 euros. La resta oferiran un menú de tapes amb un preu de 30 euros.

Conveni amb la Fundació Bara

A banda, el CF Reus Deportiu i la Fundació Mossèn Frederic Bara han arribat a un acord de col·laboració. D'aquesta manera, el club roig-i-negre ajudarà a la Fundació Bara a donar a conèixer la seva activitat i projectes destinats a nens i nenes de la ciutat necessitats econòmiques, socials o familiars especials. També es posaran a la venda una xapes commemoratives de les dues entitats a un preu d'1 euro, que aniran destinats íntegrament a finançar la Fundació.

Aquestes xapes es posaran a la venda a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol. Tot i això, dissabte, en el partit contra el Cádiz CF, també es podran adquirir a la parada informativa que muntaran els responsables de la Fundació Bara a l'Estadi Municipal.

A més, el CF Reus ha convidat els nens i nenes de la Fundació Bara a l'Estadi perquè gaudeixin en directe del duel contra el conjunt andalús. Una vegada més, des del CF Reus s'aposta per unir vincles amb les principals entitats i organitzacions de la ciutat i, a més, també reforça el seu compromís social, com ja fa amb l'acord de col·laboració existent des de fa dos anys amb la ONG Biot Fundation.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges