Divendres, 18 d'Octubre de 2024

Pellicer reprèn els 'Dilluns amb l'alcalde'

El batlle rebrà els veïns el 8 d'octubre a la tarda al centre cívic Mas Abelló

04 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • Pellicer, amb veïns del barri Gaudí, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El batlle, Carles Pellicer, posarà en marxa el 8 d’octubre la segona edició del cicle 'Dilluns amb l’alcalde', el programa d’atenció directa a la ciutadania sense necessitat de cita prèvia. "L’èxit" de la primera edició, segons han destacat aquest dijous fonts municipals, amb una mitjana de 23 ciutadans atesos i 50 temes per sessió, "ha motivat reeditar la iniciativa amb l’objectiu d’acostar l’alcaldia a la ciutadania i conèixer de primera mà les seves inquietuds, opinions, queixes i reivindicacions", s'ha assenyalat.

El cicle 'Dilluns amb l’alcalde' es tornarà a posarà en marxa al centre cívic Mas Abelló, on Pellicer rebrà els veïns durant quatre hores continuades per tractar tot tipus de temes d'interès per a la comunitat. Sempre a partir de les 4 de la tarda, la segona sessió després del 8 d'octubre es farà el dia 29 al centre cívic Mestral. Posteriorment, seran el 12 de novembre al centre cívic Migjorn; el 26, al centre cívic Ponent; el 10 de desembre, al centre cívic del Carme i, el 17, al centre cívic Llevant. La primera edició dels 'Dilluns amb l’alcalde' es va tancar amb un total de 137 persones ateses i 302 temes tractats. D’aquests, 268 temes ja estan tancats i 34 continuen en tràmit.

Les entrevistes sorgides del programa "van servir per constatar l’interès de la ciutadania en qüestions que ja són prioritàries pel govern de Reus", s'ha fet constar des del consistori. D'aquesta manera, en el primer cicle es van abordar temes relacionats amb la via pública, competències de la Guàrdia Urbana o de neteja, entre d'altres. Fonts de l'Ajuntament han volgut recordar que el cicle 'Dilluns amb l'alcalde' complementa altres iniciatives ja dutes a terme amb anterioritat per Pellicer, i que aquest manté. Són 'A peu de carrer', en què visita barris de Reus, o 'Fem feina', en què es dirigeix a empreses de la ciutat. A banda, de manera periòdica se celebren els 'Vermuts amb l'alcalde', en què el batlle es troba amb grups d'entre 15 i 20 ciutadans per "intercanviar opinions". 

Les 'Convivències', finalment, són activitats "d'immersió intensiva de l’alcalde en un barri de la ciutat durant dos dies sencers", amb una agenda de reunions amb representants del seu teixit econòmic i associatiu. A més, el perfil de Facebook de Pellicer és l'eina per dur a terme 'Connectat', ja que s'usa com a "canal directe de comunicació" amb els veïns. 

Connectat”. L’alcalde ha convertit el seu perfil personal a Facebook en un canal de comunicació directe amb la ciutadania i en una finestra d’atenció a les queixes i suggeriments.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges