Dimecres, 07 d'Agost de 2024

La policia local de Cambrils s'afegeix a una campanya per fer realitat el centre d'oncologia pediàtrica més gran d'Europa

Els agents venen escuts a 4 euros en què s'hi llegeix el lema 'Pels valents'

14 de Novembre de 2018, per Redacció
  • Un dels escuts que es poden adquirir per recaptar fons per al centre oncològic per a nens

    Cedida

La policia local de Cambrils s’ha adherit a la campanya solidària 'Pels valents' per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu (SJD) Pediatric cancer center de Barcelona, el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa. La iniciativa solidària, que ha estat impulsada de manera voluntària per un grup d’agents, consisteix en regalar escuts de la policia local personalitzats amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 euros. El punt de venda és la comissaria de la policia local de Cambrils (plaça de l’Ajuntament 4), però s’està valorant habilitar-ne d’altres, en funció de la demanda i de la participació d’entitats i associacions del municipi.

El compte oficial de Twitter de la policia local de Cambrils, @policiacambrils, donarà informació sobre l’evolució de la campanya i els punts de venda.

El nou SJD Pediatric cancer center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges