Diumenge, 14 de Juliol de 2024

El primer equip del Toronto FC no incorporarà Adrià Arjona

Li ofereixen seguir entrenant amb el filial i fer la pretemporada amb el primer equip, el gener de 2020

19 de Juny de 2019, per Joan Gomis
  • Arjona amb l'equipació d'entrenament del Toronto FC

    Cedida

Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio avancen que Adrià Arjona no s'incorporarà amb el primer equip del Toronto FC en l'obertura del pròxim mercat de fitxatges a la Major League Soccer, al juliol. L'entrenador i el director esportiu li han comunicat al migcampista, aquest passat dimarts.

"M'han explicat que la lliga limita les fitxes i el pressupost, i el Toronto només podrà fitxar un o dos jugadors. M'han dit que volen un perfil de futbolista més ràpid i més físic", ha detallat Arjona als mitjans. Tot i això, també ha explicat que el club canadenc li ha fet una proposta per seguir entrenant amb alternança entre el filial i el primer equip. També li garanteixen fer la pretemporada amb el primer equip, el gener de 2020.

"Són sensacions estranyes, em veia dins del primer equip. No sé què faré finalment. El club m'agrada i em valoren molt", ha lamentat el futbolista de Vila-seca. Arjona agafarà el vol de tornada cap a Catalunya aquest pròxim dijous i analitzarà quina és la millor opció per a seguir endavant amb la seva trajectòria esportiva. El jugador, que recentment ha finalitzat el seu vincle amb el CF Reus, està pendent de rebre l'oferta econòmica i les condicions contractuals de l'equip canadenc.

Onolfo i les escriptures de compravenda

També en clau roig-i-negra, segons ha avançat 'SER Catalunya', el jutge ha citat a declarar l'actual president del Reus, l'americà Cliffton Onolfo, dimecres 3 de juliol. Li demana explícitament que aporti les escriptures de compravenda del club del passat 20 de gener entre l'anterior propietari, Joan Oliver, i el mateix Onolfo.

Recordem que segons es va informar en el seu dia, Onolfo va adquirir el club per 3 euros amb el compliment d'eixugar el deute, que sembla ser de 7'5 milions d'euros.

D'altra banda, està previst que l'administrador concursal del CF Reus, David López, entregui l'informe concursal els pròxims dies, abans que acabi el mes. El pitjor dels casos seria la liquidació de l'entitat, està en joc 110 anys d'història.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges