Dimecres, 24 de Juliol de 2024

Competició sanciona el CF Reus per la incompareixença a Castelldefels

La reunió entre els actors del conflicte acaba sense acord, fet que aboca el club a la seva desaparició si no es produeix un canvi aquest dijous

05 de Setembre de 2019, per Redacció/ M.B.
  • Onolfo, a l'exterior de l'Estadi, dies enrere

    Reusdigital.cat

Tal i com era d'esperar, la incompareixença del CF Reus al camp de la UE Castelldefels en la primera jornada de Lliga de la Tercera divisió s'ha saldat amb una sanció per a l'entitat del Baix Camp. Competició ha multat l'equip roig-i-negre amb 751,26 euros tot destacant de passada que si la situació es repeteix es procedirà a l'expulsió del conjunt de la categoria. 

Peña i Onolfo se les tenen a Twitter

Pel que fa a l'actualitat als despatxos, la trobada entre el propietari de la SAE, Clifton Onolfo; el jutge mercantil; l'administrador concursal, David López; i l'advocat representant de David Peña, duta a terme el passat dimecres, no ha estat fructífera. Per tant, i si no hi ha un canvi al llarg de la jornada d'aquest dijous, el més probable que és el nord-americà no faci el pagament dels 221.000 euros (corresponents al deute acumulat amb els exjugadors del 'B' de l'anterior campanya) i no es puguin inscriure futbolistes abans de diumenge, quan el CF Reus ha de rebre el Vilafranca a l'Estadi. Sense poder competir i sense recursos, la SAE es veuria abocada a la seva dissolució. 

Cal recordar que, en les últimes hores, Peña i Onolfo han escenificat la seva ruptura a les xarxes socials. El titular del club va assegurar, el passat dimarts, que ja ha signat la seva part de l'acord per permetre l'entrada d'un inversor extern de l'òrbita de Peña. Aquest, al seu torn, ha manifestat que si el nord-americà "no vol o no pot" pagar el deute existent, ha de deixar via lliure a altres. Aquest divendres, a banda, venç el termini establert per ultimar el pla de viabilitat econòmica (que ha de validar l'administrador) per garantir que es poden assumir les despeses de la temporada. 

Fonts de l'entorn d'Onolfo consultades per Reusdigital.cat no han volgut fer cap declaració al respecte del context actual, si bé han reiterat que se segueix treballant "per tirar endavant el club". Els col·laboradors de l'empresari van exposar a aquest mitjà els seus dubtes sobre l'existència de l'inversor vinculat a Peña. Aquest injectaria 900.000 euros a les arques del CF Reus per pagar d'immediat el deute i desbloquejar la inscripció dels nous jugadors. La resta haurien de servir per cobrir altres despeses. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges