Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Dagoll Dagom, els Amics de les Arts i Doctor Prats, a la nova temporada del Teatre Fortuny

Estan programats una trentena de muntatges de teatre, música i dansa

09 de Desembre de 2019, per Alba Cartanyà
  • Durant la roda de premsa de presentació del programa al Teatre Fortuny

    Alba Cartanyà

El Fortuny presenta una trentena d'espectacles, entre teatre, música i dansa, per al primer semestre del 2020. El gerent del Consorci, Josep Margalef, ha remarcat aquest dilluns la "important cartellera" dissenyada, amb l'actuació de final de gira de 'Maremar', la presentació del nou disc dels Amics de les Arts, el concert familiar de Doctor Prats o la representació de 'La rambla de les floristes', entre altres. A més a més, és destacable la col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), ja que, segons Margalef, "aquest ha estat molt de temps sense girar les seves produccions".

Tribut a Mecano

Aquesta setmana es posaran a la venda les entrades dels espectacles que no tenen el segell d'abonament, com els infantils i familiars, i el 2 de gener ja es podran adquirir les de totes les propostes de la nova temporada. Els títols programats inclouen els ballets clàssics 'El trencanous' i 'El llac dels cignes', òperes com 'La traviata' i 'Macbeth', les obres 'El rei Lear', 'La dona del 600', 'Una història real' i un tribut al grup de pop espanyol Mecano.

Durant la roda de premsa de presentació de la nova temporada, Margalef ha posat l'accent en la voluntat que "les famílies adquireixin l'hàbit natural d'anar al teatre", motiu pel qual s'ofereixen propostes com el concert familiar de Doctor Prats o les obres 'Història d'un mitjó' i 'Els músics de Bremen'. També ha destacat les "obres singulars" que s'hi podran veure. Seguint aquesta línia, el regidor de Cultura, Daniel Recasens, ha destacat la "intergeneracionalitat" dels actors i actrius i ha convidat a "enamorar-se del que és vell però també del que és nou".

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha indicat que "la cultura és un eix vertebrador" de la ciutat de Reus i la vicealcaldessa i presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha refermat "el compromís de la Diputació amb el Teatre Fortuny", un escenari "de referència al nostre país", ha assegurat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges