Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Suspenen la Setmana de la Joventut solidària de Vandellòs i l'Hospitalet

12 de Juny de 2020, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'una anterior edició de l'esdeveniment

    Cedida

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit suspendre la Setmana de la Joventut Solidària, que s’havia de celebrar del 5 al 12 d’agost al municipi. Aquest departament del consistori considera que "el primordial és garantir la seguretat de la ciutadania, del personal municipal i dels joves voluntaris que participen en l’organització d’aquest esdeveniment i que la situació actual d’incertesa, les previsibles mesures restrictives que s’haurien d’aplicar per prevenir la propagació del coronavirus i de limitació d’aforament dificultarien l’organització i desenvolupament dels actes, que s’han de preparar amb antelació, des de principis d’estiu".

La Setmana de la Joventut Solidària és una iniciativa impulsada per la regidoria de Joventut que té com a objectiu "involucrar, cada any, el jovent del municipi en l’organització de tallers i altres tipus d’activitats que serveixin per recaptar diners per a una entitat local diferent de tipus social; perquè aquest col·lectiu prengui consciència del paper clau que té en la millora de la societat", segons ha recordat el regidor de Joventut, Diego García.

En aquesta cinquena edició, l’entitat local a la qual havia d’anar destinada la recaptació de diners és l’associació ESTEMAQUÍ, que vetlla per la visibilització i sensibilització d'infants amb diferents capacitats promovent activitats d'assessorament, suport, assistència i informació a les seves famílies. La regidoria de Joventut s’ha compromès a organitzar la propera edició en benefici d’aquesta mateixa entitat i ha agraït la seva comprensió en aquesta situació d’excepcionalitat. L’equip de Joventut no descarta dur a terme alguna activitat puntual solidària al llarg de l’any, en cas que sigui viable, per implicar els joves del municipi en l’organització de jornades benèfiques de caràcter social.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges