Dimarts, 23 de Juliol de 2024

La CUP defensarà al ple una moció per modificar el Reglament d'Aigües de Reus i evitar talls als veïns vulnerables

21 de Setembre de 2020, per Redacció
  • Una imatge de la seu d'Aigües de Reus

    Cedida

La CUP de Reus presentarà al proper ple municipal del 28 de setembre una moció per modificar el Reglament d'Aigües de Reus "amb la intenció d'evitar talls en el subministrament a persones en situació de risc d'exclusió social i pobresa energètica". La proposta arriba, segons els cupaires, després que l'empresa municipal Aigües de Reus "tallés el subministrament a les 12 famílies en situació de vulnerabilitat durant aquest estiu".

La CUP també ha exigit la creació d'una Comissió especial de treball d'emergència social a Reus i la convocatòria d'un ple municipal extraordinari sobre l'emergència sanitària, ambdues propostes motivades "per l’allau de casos que aquest estiu s’han donat i no han trobat resposta del govern municipal".

El regidor de la CUP, Edgar Fernàndez, ha explicat que el sistema públic de protecció social "es mostra, de nou, incapaç de donar sortida a la majoria de situacions". En aquest sentit, ha criticat que el govern municipal "no ofereixi un pla de treball individualitzat a les persones i que la majoria de solucions per part del consistori sigui oferir allotjament a diferents pensions i hostals de la ciutat durant uns dies". Davant aquesta situació ha reiterat que "no totes les persones amb situació de vulnerabilitat tenen el mateix origen, i per tant, no totes les persones necessiten la mateixa intervenció".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges