Diumenge, 11 d'Agost de 2024

Es manifesten contra el toc de queda a Reus

La convocatòria s'ha fet a les xarxes socials

28 d'Octubre de 2020, per Redacció
  • El Mercadal ha estat l'escenari de la trobada contra el toc de queda

    Sergi Llambrich

  • Reus.cat

Tot seguint la iniciativa d'altres indrets, a Reus s'hi ha convocat una acció de protesta contra el toc de queda imposat recentment per aturar els contagis de covid-19. La trobada s'ha concretat a les xarxes socials, i ha reunit centenars de persones (algunes, molt joves) al Mercadal en resposta a la crida. 

Val a dir que entre els assistents s'hi han vist cartells i pancartes contraris també al tancament de bars i restaurants, i en defensa de l'oci nocturn. Si bé no s'han hagut de lamentar incidents destacables, el cas és que hi ha hagut individus que han llençat a terra cadires i taules dels locals. 

Uns minuts abans de les 10 nit (quan comença el toc de queda, de fet), encara hi havia desenes de persones a plaça fins que han entrat un parell de furgones dels Mossos. La majoria han fugit corrent pel carrer Major i el de Jesús. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

mercadal concentració toc de queda reus reusdigital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (6)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

juan  29 d'Octubre de 2020

Realmente no hay que tolerar estas barbaries.

Exactamente es como lo siento, estas personas que ayer se manifestaron por las medidas adaptadas para intentar frenar el gran aumento de contagios COVID 19. solo les diría una cosa, tendrían que ser capaces de hacer turnos de cinco horas en todos los hospitales donde se encuentren pacientes ingresados, entonces quizás serian capaces de asimilar lo que esta pasando, no obstante mientras haya gente que les apoye ellos seguirán con su descaro frente a todo y todos. No les importa que la gente se contagie ellos quieren seguir viviendo en su mundo, y yo les quiero decir yo quiero vivir en mi mundo real. Hay que actuar con mano dura frente a estos brotes de gente que poco les debe interesar la vida cuando están haciendo lo que hacen.

Josep Sierra Roca  29 d'Octubre de 2020

CENTENARS DE PERSONES

En les fotos que acompanyen el text de la noticia, en cap cas s'observen "centeneras de persones", ni tan sols una cinquantena.

Josep Sierra Roca  29 d'Octubre de 2020

BENJAMIN FRANKLIN

A Benjamin Franklin segurament li cauria la cara de vergonya que algú mal usés les seves justes idees per defensar actes incívics i per insultar i menysprear els que sí el coneixen bé i creuen en els seus missatges.

Jordi L.P.  29 d'Octubre de 2020

Panda de descerebrats subvencionats

Alguns no entenen què és la llibertat i no comprenen que en una societat lliure la teva llibertat està condicionada pel fet de conviure amb altres persones que també són lliures i que mereixen respecte. Si aquesta panda de descerebrats subvencionats pels amos de pubs, bars i restaurants no han entès que amb els seus actes poden interferir o acabar amb la vida d'altres ciutadans que s'ho facin mirar. I si el puto virus se l'emportessin només a casa seva amb els seus pares, mares, avis, germans...doncs mira, però el fotut ens que ens estan complicant, i de quina manera, la vida a a la resta de persones que no tenim res a veure amb ells. Si no us agrada aquesta societat, sempre podeu marxar a la Xina, que ja obert locals.

Ramon Salvat Guarque  29 d'Octubre de 2020

Gràcies per la vostra valentia

Us diran "negacionistes" "temeraris" "inconscients". Ho farà tota aquesta colla de polítics inútils i covards, "estadistics" saberuts i (alguns) epideomolegs "brillants", i tota la "bona gent" espantada i "politicament correcte". Jo us dono les gràcies, i recordo a algú que fa molts anys va afirmar: Aquells qui renunciarien a la llibertat esencial per comprar una mica de seguretat temporal, no mereixen ni la llibertat ni la seguretat (Benjamin Franklin)

Pep  29 d'Octubre de 2020

Son unos irresponsables

Eso sí en cuando llegan los policías se marchan corriendo de miedo son todos unos irresponsables, actualmente Reus es de las ciudades de España con más contagios y estos señores se manifiestan por la aplicación del toque de queda que irresponsables y que poca sensibilidad tienen por sus vidas señor alcalde hay que aplicar mano dura y hacer respetar las órdenes dictadas por el gobierno este descontrol no se puede tolerar que nos perjudica a todos nos jugamos la vida, señor alcalde actúe ya y suspenda todos los actos

Reportatges