Dilluns, 05 d'Agost de 2024

Virginias obre botiga al Mercat Central

23 de Novembre de 2020, per Redacció
  • Imatge de la botiga de Virginias al Mercat Central de Reus

    Cedida

Virginias ha obert aquest dilluns una botiga al Mercat Central (concretament, dues parades). Amb aquest establiment, i de cara a la campanya de Nadal, l’objectiu de Virginias "és reforçar la seva presència a Reus i fer-ho de la mà del comerç tradicional i de proximitat a l’interior del Mercat Central", segons fonts municipals.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha visitat la nova botiga juntament amb el director d’operacions del grup Acrimont Foods, Víctor Segú, i Montserrat Casals, representant de Virginias. El regidor ha emmarcat l’obertura en el procés de transformació comercial del mercat: "Fa temps que apostem per ampliar l’horari del Mercat Central i obrir els migdies, una aposta que hem de fer amb els paradistes actuals però també de la mà de nous operadors. Ara els torrons i la xocolata de Virginias complementen l’oferta de productes frescos de les parades del mercat i, de cara a la campanya de Nadal, és perfecte comptar amb la presència de la marca reusenca com una parada més del mercat, segur que els clients també se n’alegraran".

Virginias va néixer a Reus el 1932. Encara no fa un parell d’anys, l’empresa d’Agramunt Acrimont Foods va adquirir la marca, la maquinària i els coneixements de Virginias per continuar amb la producció de xocolata i torrons al passeig de Sunyer de Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges