Dijous, 05 de Setembre de 2024

Exposen el Programa de Gestió Alimentària de Reus a les jornades tècniques per a la millora de la gestió de residus

24 de Novembre de 2020, per Redacció
  • Imatge d'un vehicle del Programa de Gestió Alimentària

    Reus.cat

El Programa de Gestió Alimentària de Reus, liderat per la regidoria de Benestar Social, s’explicarà en el seminari en línia que porta per títol 'Experiències de prevenció del malbaratament alimentari', que es farà el dimecres 25 de novembre entre les 10 del matí i les 12 del migdia.

Les entitats que formen part de la iniciativa Plataforma de Residus Municipals organitzen aquest seminari en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany se celebra del 21 al 29 de novembre amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre el malbaratament.

Aquest seminari forma part d’una sèrie de seminaris en línia amb l'objectiu de difondre el coneixement d'aquesta plataforma i les seves experiències. Aquests seminaris estan oberts al món local i altres entitats. El primer seminari sobre models combinats de recollida selectiva en un mateix àmbit es va fer el 23 d’octubre.

El 25 de novembre es farà el d’experiències de prevenció del malbaratament alimentari i el 16 de desembre, està previst un sobre la recollida selectiva privada de residus comercials, de serveis i industrials assimilables a municipals.

Per a inscripcions i més informació sobre aquest cicle, es pot consultar la web residusmunicipals.cat, una plataforma creada per l'Agència de Residus de Catalunya, Ecoembes i Ecovidrio, amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En concret, en aquest enllaç.

L'actual Programa de Gestió Alimentària de Reus parteix del Programa per a la recuperació d'aliments frescos i cuinats per a persones amb pocs recursos econòmics a Reus, creat l'any 2012 en un context de crisi econòmica. Després d’anys de funcionament, aquest projecte "s’ha consolidat i ha fet de Reus una ciutat capdavantera en l'àmbit de la gestió alimentària, amb una incidència molt positiva en els àmbits social i ambiental", han destacat fonts municipals.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics