Dijous, 15 d'Agost de 2024

Ja es poden adquirir els tiquets per al Campament de Reis al parc Sant Jordi

Altres activitats del calendari festiu de Nadal s'han vist modificades per les mesures de contenció de la pandèmia

15 de Desembre de 2020, per Redacció/ A.C
  • Imatge de la cavalcada de Reus de 2019 a Reus

    Reusdigital.cat

Aquest dimarts 15 de desembre a partir de les 2 del migdia està previst que la ciutadania pugui començar a adquirir els tiquets per visitar el Campament de Reis que s'instal·larà al parc Sant Jordi del 2 al 5 de gener. L'activitat és gratuïta, però cal reserva prèvia per a controlar l'aforament. Es donarà hora cada vint minuts, ja que el recinte estarà integrat per diferents estacions per les quals aniran passant de manera esgraonada els visitants en grups de 6 persones. L'horari de visites serà de les 10 del matí a les 9 del vespre.

Durant la roda de premsa de presentació dels actes del calendari de Nadal 2020, el regidor de Cultura, Daniel Recasens ha avançat que el parc estarà ornamentat "com toca", que no hi faltaran els caramels i que estaran presents "els col·laboradors habituals de ses Majestats", a més a més de dansa i actuacions musicals. "La idea és que tothom qui normalment estava present a la Cavalcada, també hi sigui en aquesta edició", ha precisat el regidor. Des del consistori calculen que unes 3.200 persones aproximadament podran gaudir d'aquesta iniciativa per fer venir els Reis Mags tot i la situació de la pandèmia.

Altres actes

Recasens també ha recordat que s'han hagut de fer altres "reformulacions", amb la voluntat de mantenir els actes tradicionals de Nadal tot i el context marcat per la covid-19.

Els retaules vivents es traslladen a la Palma i es podran veure els dies 18, 19 i 20 de desembre en representacions d'una hora de durada, amb l'entrada gratuïta mitjançant un tiquet. El Cant de la Sibil·la serà dijous 24 de desembre a les 11 del matí al Santuari, el Ball dels Dotze Mesos es podrà veure en format virtual a través de les xarxes el matí del 31 de desembre, i l'Home dels Nassos recorrerà els carrers i barris de la ciutat l'últim dia de l'any. "Serà qüestió de trobar-se'l i no d'anar-lo a buscar", ha assenyalat el regidor.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges