Dimecres, 15 de Maig de 2024

BASF, soci preferent per a productes relacionats amb la pintura d’una OEM líder de l’automoció

16 de Desembre de 2020, per Redacció
  • Durant els pròxims dos anys, es recomanarà RODIM® als distribuïdors autoritzats de BMW i a les xarxes de tallers de carrosseria en 44 païso.

     

Durant els pròxims dos anys, BASF es convertirà en un soci preferent per a les vendes de productes relacionats amb la pintura (PRP) per a la xarxa global de repintat de BMW.

Les marques de repintat d’excel·lent qualitat Glasurit® i R-M® de BASF són dos dels socis preferents actuals per al subministrament de solucions de pintura. Ara, amb la incorporació de productes PRP, inclosos RODIM i uns altres, BASF reforça la seva oferta total en línia amb l’estratègia de creixement de BMW. L’últim acord inclou productes PRP per a distribuïdors autoritzats de BMW i xarxes de tallers de carrosseria a tot el món.

"Estem molt emocionats d’incloure RODIM en una oferta completa de finestreta única per a BMW. RODIM es beneficia de l’àmplia experiència de BASF en el negoci de recobriments i s’adapta perfectament a les nostres marques de pintura per a ajudar els tallers de carrosseria a agilitar els processos i optimitzar els resultats", va comentar Chris Jackman, director de Gestió Estratègica de Comptes de BASF Automotive Refinish Coatings Solutions. "En qualitat de soci fiable i lleial de solucions totals, ens assegurem que els clients de BMW tinguin accés a la millor combinació de solucions per a impulsar l’acompliment de manera eficient i segura", va assenyalar.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges