Dissabte, 13 de Juliol de 2024

'Un Nadal de pel·lícula' amb la Camerata XXI-Orquestra ciutat de Reus

27 de Desembre de 2020, per Redacció
  • Cartell del concert

    Cedida

La Fundació del Teatre Fortuny organitza, juntament amb la Camerata XXI-Orquestra ciutat de Reus, el concert 'Un Nadal de pel·lícula' el proper diumenge, 27 de desembre, a les 7 del vespre, al Teatre Fortuny. La música és un element que sempre és present al Nadal i, enguany, en un any difícil on la música i la cultura en general han deixat de sonar, la Fundació del Teatre Fortuny de Reus, juntament amb la Camerata XXI-Orquestra Ciutat de Reus volen desitjar unes bones festes amb la música i amb un missatge d’esperança.

En el context actual de restriccions a causa de la Covid-19, el concert es transmetrà en obert en directe pel 'Canal Reus Televisió' i per 'la Xarxa' de Televisions Locals de Catalunya. L'actuació inclou un programa de bandes sonores del cinema.

La direcció del concert anirà a càrrec del mestre Miquel Massana conjuntament amb els components de l’orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus i tindrà una durada d’uns 60 minuts. El concert es repetirà el dia 3 de gener al municipi de La Canonja. A

quest ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de la Canonja, Reus Promoció i el patrocini especial de Vermuts Miró. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges