Dissabte, 10 d'Agost de 2024

Cinc propostes d'oci i cultura per al cap de setmana

15 de Gener de 2021, per Redacció
  • Exterior del museu de la plaça de la Llibertat

    Reus.cat

Deixem enrere el temporal Filomena i ens disposem a passar un altre cap de setmana marcat per les restriccions contra la covid. Sense poder sortir del municipi, l'agenda cultural i lúdica a la ciutat contempla algunes opcions que tot seguit us exposem per tal que gaudiu del vostre temps lliure. 

Presentació del nou número de la revista del CdL

Divendres a la tarda (a les 7) es presenta el nou número de la Revista del Centre de Lectura de Reus. L'acte tindrà lloc a la sala Emili Argilaga. A la sala Fortuny, a banda, hi podreu visitar l'exposició d'art 'Atlantis', de Nathalie Rey i Enric Mauri (accèssit del 1r Premi Beca d’Art Contemporani de la Fundació Reddis). 

'Coses de Reus', al Museu d'art i història

El museu de la plaça de la Llibertat, que obre dissabte, ofereix una sèrie de mostres permanents en què es pot repassar de manera senzilla i directa la història de la ciutat. A 'Coses de Reus' hi trobareu explicacions sobre l'economia local, l'escola, el desenvolupament demogràfic i l'esplendor del segle XIX.

Més informació, aquí.

'Moments', a la galeria Cori Torroja

Una altra opció per veure una mostra artística arriba de la mà de la galeria Cori Torroja, al nucli antic. Fins al 30 de gener es pot visitar 'Moments', una exposició col·lectiva amb treballs de set artistes destacats en diferents disciplines. 

Consulteu tota la informació en aquest article de Reusdigital.cat.

'Qué! Infierno de Cabaret'

Dissabte i diumenge (a les 6 de la tarda), el Bravium Teatre acull un espectacle ple de música, balls i rialles. S'hi narra la hisòria de tres personatges que es troben a l'infern i hauran de realitzar un show si en volen sortir. 

Més informació, aquí

'Les noies de Mossbank Road' 

'Les noies de Mossbank Road' és un relat apassionat i apassionant, una història que ens parla d’amor i d'amistat. Una amistat que neix en un espai de llibertat, un pis d’estudiants compartit, lluny de tot, família inclosa. Es entre els 18 i els 19 quan faran l’estirada. Juntes tastaran la llibertat d’anar més enllà. Només dos anys de vivències tan pures, intenses i irrepetibles que les marcaran per sempre. Un petit paradís, que la solitud, el temps i tot allò que té d’inevitable la vida, ens faran perdre.

La representació és el diumenge, a les 7 de la tarda, a la sala Santa Llúcia. Tots els detalls, aquí

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges