Dimecres, 31 de Juliol de 2024

La mostra 'Pel febrer, Carnestoltes hem de fer', acte central del Carnaval d'enguany a Reus

Es podrà visitar al Castell del Cambrer fins al dia 28

08 de Febrer de 2021, per Redacció
  • Detall del cartell de la mostra de Carnaval d'enguany

    Reus.cat

Una mostra sobre el Carnaval centrarà els actes d’aquest 2021 a Reus. Les circumstàncies actuals arran de la pandèmia condicionen la celebració de la festa, però des de l'Institut Municipal Reus Cultura s'ha decidit organitzar la mostra 'Pel febrer, Carnestoltes hem de fer', que té com a fil conductor 'Com haguéssim gaudit de la festa d'enguany en condicions normals?' i que ha comptat amb la col·laboració de la FRAC.

La mostra s'obrirà aquest proper dijous i es podrà visitar al Castell del Cambrer fins al 28 de febrer, de dilluns a divendres de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, dissabtes de 10 del matí a 2 del migdia i de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. Els diumenges també estarà oberta de 10 del matí a 2 del migdia. Les entrades estaran a disposició a partir d'aquest dilluns dia 8 de febrer, a les 2 del migdia, a www.ticket.reuscultura.cat. Són gratuïtes i imprescindibles per poder accedir a la mostra.

Comptarà amb diversos àmbits: els treballs participants al concurs de cartells, un recull de fotografies de les colles de carnaval actuals i plafons que expliquen els actes propis del carnaval reusenc, amb la presència de diversos elements identificatius, com el Carro dels Morts de la FRAC, entre d’altres.

El regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha explicat que "el Carnaval és una festa ciutadana en què l'Ajuntament acompanya el col·lectiu organitzador. Enguany, arran de la pandèmia hem decidit muntar aquesta mostra perquè la voluntat nostra és que, malgrat tot, la gent tingui present el Carnaval". Així doncs, la mostra serà l’acte central del Carnaval 2021 a Reus.

Consulteu tota la programació aquí.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pasqual Martí  08 de Febrer de 2021

I ha algú que s'ha molestat!

Tot plegat és un galimatias. Si el carnaval el fem les collas que hi pinta el regidor per aquí al mitg? Prò que es pensa, que la gent no sabem quan es carnaval? siusplau, que ja tenim molta mili. L'unic que aconsegueix aquest senyor es molestar a la gent de collas, sinó miri aquesta pagina web i veura com estan alguns. setpecats.blogspot.com. mirio i ja ens dirá!

Pere Armengol  08 de Febrer de 2021

Un cop més ? No, si us plau!

És molt i molt trist que la Regidoria de Cultura (àlies IMRC) hagi muntat aquesta mostra sense tenir en consideració els altres col·lectius que també aporten activitats al carnaval.

Un cop més l'ajuntament es posiciona al costat de l'entitat que tant mal a fet al carnaval, amb les seves ànsies de grandesa, i no ha tingut en compte les altres associacions que amb molt esforç també sumen, i ho fan amb actes menys quantitatius però, sense cap dubte, molt més qualitatius.

Ja veure què és aquesta mostra i què s'explica, per`ò ja ens ho podem imaginar! (buf!)

Reportatges