Divendres, 19 de Juliol de 2024

Comencen les intervencions artístiques premiades en la segona edició de pintades horitzontals

06 de Maig de 2021, per
  • Una imatge de l'obra de l'escola Marià Fortuny

    Reus.cat

Al llarg d'aquesta setmana i durant la setmana del 17 de maig es realitzaran les intervencions artístiques premiades en la 2a edició del concurs de pintades horitzontals, organitzat pel departament de Joventut de l'Ajuntament de Reus conjuntament amb la regidoria d'Educació i la regidoria d'Esports.

Un total de 50 artistes es van presentar a aquesta edició i van fer la seva proposta d'intervenció sobre les pistes esportives de tres escoles de la ciutat. Les actuacions es faran a l'escola Misericòrdia, l'escola Marià Fortuny i l'escola Eduard Toda.

Les obres premiades han estat dels següent artistes: la reusenca Eva Nula, amb l'obra "L'espai exterior des de l'espai exterior" que s'exhibirà a l'escola Marià Fortuny; 'A la sombra', nom de la parella artística formada per Henry Knight i Ferran Orta, d'Ascó i Riba-roja d'Ebre, respectivament, que executaran l'obra"Òstia pilotes!" a l'escola Misericòrdia, i Klöver, un artista suec que pintarà l'obra "El bosc" a l'escola Eduard Toda.

La primera edició del concurs es va realitzar l'any 2019 amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català. Aquest any, el concurs continua a les escoles de la ciutat i la voluntat és continuar fent intervencions a la resta de centres educatius durant les properes edicions.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges