Dissabte, 07 de Setembre de 2024

Els «Bons Reus» de primavera, exhaurits en poc més d'un dia

18 de Maig de 2021, per
  • La campanya dels 'Bons Reus' de primavera s'ha presentat aquest passat dilluns

    Reus.cat

Aquesta tarda de dimarts s’han exhaurit la totalitat de 'Bons Reus' emesos el passat dilluns al migdia. En la nova edició de la campanya, i en paraules de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, "l’Ajuntament de la ciutat ha injectat directament al sector del comerç, restauració i serveis, un total de 200.000 euros en bons pertanyents al 'Pla de Reactivació Econòmica i Social'. La nostra pretensió és, novament, de manera senzilla, fer circular els diners, és a dir, millorar de forma substancial el fons de maniobra dels establiments alhora que ajudem a la ciutadania en l’adquisició de bens de consum i de serveis en moments prou complicats per a la majoria".

"Vull recordar que els 'Bons Reus' són un exemple de col·laboració público-privada i que compten amb l’esforç i la complicitat de la Cambra de Comerç de Reus i de les entitats comercials de la ciutat El Tomb de Reus, la Unió de Botiguers de Reus, el Pallol i La Fira Centre Comercial", ha afegit.

A partir del 6 de juny, ha dit Caelles, es tornarab a posar en circulació, diàriament, els bons caducats per no haver estat usats (en funció de la seva data de caducitat que dependrà del dia de descàrrega). 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics