Diumenge, 08 de Setembre de 2024

El personal del CAT112 es queixa que no se sap quina empresa operarà el servei a partir de dijous

25 de Maig de 2021, per
  • Una imatge d'arxiu de l'edifici del 112 a Reus

    Gencat.cat

Aquesta mateixa tarda de dimarts, i a través d’un correu electrònic, la direcció del CAT112 ha comunicat al comitè d’empresa (CGT) que ja s’ha enviat la resolució del contracte a l’actual adjudicatària del servei, Grupo Norte, i és previst que aquest dimecres rebin a primera hora del matí la notificació, segons han fet constar els representants dels treballadors en una nota de premsa.

"Així doncs, i tal i com s’indica en el correu, aquest proper dijous 27 de maig començarà a operar el Servei d’Emergències de Catalunya una nova empresa, tot i que des del CAT112 no s’ha confirmat quina ha estat l’escollida", s'ha subratllat al comunicat del comitè.

Els seus components, com a "representants legals dels treballadors, trobem indignant que 48 hores abans que el servei passi a mans d’una nova subcontracta, els treballadors encara no sapiguem quina serà i qui assumirà el pagament de les nòmines d’aquest mes".

"Tot i això, hem de reconèixer que no ens deixa de sorprendre, ja que la mala gestió d’aquest servei i la precarització de la seva plantilla ha estat una constant. Aquests fets només agreugen la situació que vivim i animar-nos cada cop mes a efectuar jornades de vaga per tal de reclamar les millores que aquest servei tan essencial per als ciutadans necessita", han alertat des del comitè d'empresa. 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics