Dilluns, 21 d'Octubre de 2024

L'INS Baix Camp de Reus participa en el «Knowledge Building International Project»

28 de Maig de 2021, per
  • Diverses centres catalans, entre els quals l'INS Baix Camp, prenen part en el projecte

    Cedida

Aquesta setmana s'ha dut a terme una conferència sobre desenvolupament sostenible amb els responsables de la investigació educativa i tecnològica de la Universitat de Toronto de Canadà on l'INS Baix Camp de Reus hi ha tingut un lloc rellevant.

Una xarxa internacional de construcció de coneixement de manera col·laborativa entre professors, alumnes i experts de Catalunya i de diferents països, a través de la metodologia compartida, la plataforma Knowledge Forum i altres aplicacions informàtiques.

Marlene Scardamalia i Carl Bereiter han presidit la conferència i, a través del Col.legi de Doctors i Llicenciats de Barcelona, amb Mireia Muntané, "ens hem trobat diferents escoles i instituts d'arreu de Catalunya per explicar la feina que fem enguany a les aules", s'ha explicat des del centre reusenc.

"L'alumnat del nostre centre, des de l'any 2009, està col·laborant en el seu principal projecte metodològic de creació del coneixement", el KBIP (Knowledge Building International Project). Aquest es basa en el sòcioconstructivisme per crear coneixement en els alumnes mitjançant la seva eina tecnològica, el KF (Knowledge Forum).

Aquest curs, els alumnes de 4t ESO F estan duent a terme un projecte sobre els objectius de desenvolupament sostenible i treballen en concret, amb aquesta metodologia, l'objectiu de salut i benestar, fent incís en l'educació i la intel·ligència emocional.

Els Centres educatius de Catalunya que hi participen són l'Escola Sant Gervasi, Escola Petit Món-Felisa Bastida, Escola Sant Pau Apòstol, INS Baix Camp, Escola Andersen, Escola Ernest Lluch, Escola Dolors Montserdà-Santapau, Centre Tecnopedagògic Binomi. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges