Divendres, 19 de Juliol de 2024

Polèmica a Cambrils per la instal·lació al port d'unes casetes per llogar embarcacions

07 de Juny de 2021, per
  • Una imatge de les casetes

    PP Cambrils

En els darrers dies s’han pogut veure al port de Cambrils les noves casetes per donar suport al servei de lloguer d’embarcacions. La reacció no s'ha fet esperar a la xarxa, on diversos usuaris han carregat contra les instal·lacions. Aquest dilluns, i en clau política, ha estat el grup municipal del PP de Cambrils qui s'ha mostrat "radicalment" en contra d'aquests nous espais "per l’impacte estètic que representen".

En aquest sentit, la formació conservadora no descarta fins i tot impulsar una recollida de signatures entre el veïnat per demanar-ne la retirada. En un comunicat, el partit ha lamentat que el govern municipal "no ens ha dit res, s’ha practicat una vegada més la política de fets consumats i una manca de transparència cada vegada més evident".

"Som conscients de que la competència administrativa en l’àmbit portuari pertany a Ports, però les especials característiques de Cambrils, amb un port plenament integrat en la trama urbana, fan que una acció tan agressiva s’hagués d’haver treballat a fons a nivell local", s'ha apuntat. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges