Dimarts, 20 d'Agost de 2024

Joel Santamaría presenta el llibre «Nocturnalia»

09 de Juny de 2021, per
  • Portada del llibre

    Cedida

Aquest divendres 11 de juny a les 6 de la tarda, l’escriptor reusenc Joel Santamaría presenta la seva darrera novel·la Nocturnalia, ambientada a finals del segle III, un dels moments més desconeguts de l’Imperi Romà.

La presentació es fa presencialment a la Biblioteca Central Xavier Amorós. Joel Santamaría viatja amb la seva novel·la a la Tàrraco d'aquella època. A la novel·la, editada per Espasa, del Grup Planeta, els habitants de l'antiga capital romana s'hauran d'enfrontar a un conjunt de misteriosos crims que haurà d'investigar Julio Natal. Combinació de thriller i novel·la històrica, màgia negra, bruixeria i amors impossibles, l'autor retrata el dia a dia d'una societat entre els espais més emblemàtics que actualment són Patrimoni de la Humanitat.

Santamaría, nascut a Reus, és llicenciat en Filologia Hispànica i en Filologia Anglogermànica, va publicar la seva primera obra al 2013, Dies Irae, novel·la ambientada a l’Edat Mitjana. Posteriorment, ha editat Humanofobia, una obra distòpica que va quedar finalista del Premi Isaac Asimov de Ciència Ficció 2019.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics