Dijous, 15 d'Agost de 2024

Jordi Garcia: «La il·lusió de jugar la Copa del Rei compensa el desgast físic de tants mesos de treball»

09 de Juny de 2021, per
  • Imatge d'arxiu del Reus Deportiu Miró

    Reus Deportiu


El passat 12 de març de 2006, el Reus Deportiu aixecava la seva setena Copa del Rei a Lloret (la Selva). Era precisament l’actual tècnic, Jordi Garcia l’artífex del títol amb un gol en els darrers instants del partit. Més de 15 anys després, l’equip roig-i-negre vol alçar la vuitena al Palau d’Esports de Riazor, a La Corunya.

Garatge Plana Girona, primera pedra del camí

El rival en els quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins (divendres, 13 hores) és el Garatge Plana Girona, equip que ha acabat l’OK Lliga en la desena posició. En la competició domèstica, el Reus Deportiu Miró ha guanyat els dos partits davant els gironins (4-8 i 6-2). 

La principal amenaça del conjunt dirigit per Ramon Benito és l’atacant David Gelmà. Ha anotat 30 gols en l’OK Lliga en 28 partits jugats. “El Girona és un equip amb molt d’ofici i tàcticament molt ben treballat. Ens plantejarà diverses situacions i haurem de mostrar la nostra millor versió i estar molt forts mentalment”, ha assenyalat el tècnic Jordi Garcia.

En el cas de superar l’eliminatòria, el Reus Deportiu Miró jugarà a les semifinals amb el guanyador del partit entre el Barça-Noia Freixenet.

“És una situació estranya, no estem acostumats a jugar aquest títol a finals de temporada, però ho afrontem amb moltes ganes”, ha admès Garcia. “La il·lusió de jugar-la compensa el desgast físic acumulat de tants mesos de treball”, ha remarcat.

Àlex Rodríguez, en estat de gràcia

El Reus Deportiu Miró pateix la baixa de Raül Marín, però té prous arguments per fer un bon paper en la competició. Amb 157 gols a favor, ha estat el segon equip màxim golejador de la lliga, en la qual Àlex Rodríguez ha estat el pitxitxi amb 52 gols. L’equip reusenc ha finalitzat en la quarta posició i ha arribat a la final de la Supercopa d’Espanya.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges