Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Els tuitaires tarragonins asseguren que tenen la llamborda del Mercadal

11 de Juny de 2021, per
  • El comunicat del col·lectiu tarragoní en què s'assegura que tenen la llamborda

    Tuitaires tarragonins

Prenguem-nos les coses amb el sentit de l'humor, que prou falta fa. Hores després que el batlle, Carles Pellicer, denunciés que algú es va endur una llamborda de la plaça del Mercadal de Reus i que instés els responsables a tornar-la abans del proper dilluns a una església de la ciutat, les reaccions no s'han fet esperar a la xarxa.

El Gremi de forners Reus i Baix Camp ha anunciat que obsequiarà amb pa de pagès i coca amb cireres qualsevol que pugui aportar una pista sobre la pedra perduda, i aquest migdia de divendres han estat els Tuitaries tarragonins, amb Joan Ruiz al capdavant, els encarregats de confessar que la tenen en el marc del cas #LlambordaGate.
 
Tot plegat, ha assegurat el col·lectiu, ha estat obra d'un infiltrat tarragoní que s'ha endut la llamborda, justament per aconseguir que l'alcalde reusenc sortís públicament a demanar que la tornin. Per satisfer Pellicer, els tuitaires de la segona ciutat més important de la demarcació han establert una sèrie d'exigències, des de tenir vermut de franc durant un any a obligar-nos a haver de dir que l'arquitecte Antoni Gaudí era de Riudoms. També han demanat un programa propi a Canal Reus TV. Des de Reusdigital.cat els responem que si se'ls acut exigir una columna fixa al Digues la teva d'aquest nostre mitjà, ho porten clar. 

Val a dir que els fets al voltant de la llamborda han generat consternació en alguns àmbits RTV. De fet, el buit que ha deixat la pedra és cobert amb flors per reusencs que volen recuperar-la "sencera", segons corre per la xarxa.
Per acabar-ho d'adobar, la llamborda ha cobrat vida a Twitter i ha fet una crida al teixit local per tal que s'esclareixi la seva desaparició. Ens espera un cap de setmana prou divertit.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

PEWPITO DE L'ÀRENA  14 de Juny de 2021

LLAMBORDA: JA ESTÀS BATEJADA?

PER QUE SI NO, QUAN ET TORNIN A L'ESGLESIA, EL PRIMER QUE FARAN, SERÀ BANYAR-TE EN AIGUA BENEÏDA. I aquest de les floretes, millor que les posi a la seu del PSC per tal que ells li posin al Pixeta enllà.

Reportatges