Dilluns, 15 de Juliol de 2024

La periodista de Reusdigital.cat Alba Cartanyà modera un debat sobre futbol femení

09 de Juliol de 2021, per
  • Cartell de l'acte

    Cedida

La revolució que han dut a terme les dones al llarg dels darrers 100 anys en àmbits tan diversos com el treball, els estudis o la política i la seva presència creixent a la societat, no hagués estat la mateixa sense la contribució femenina en el terreny esportiu.

Com diu la pedagoga Mila García, “les millores i conquestes de tot tipus es troben en l’origen de la proliferació i expansió de les pràctiques físiques de les dones”.

De cara al 15 de juliol s'ha organitzat una taula rodona, titulada Futbol: femení i plural. La dona com a motor de l’evolució esportiva i social, a càrrec de la Fundació futbol base Reus i el Centre de Lectura, i que pretén analitzar el paper que juguen les dones en l’esport i la societat actuals, així com les dificultats i obstacles que han hagut de superar i deixar enrere. La cita serà a les 7 de la tarda, a la sala Emilil Argilaga del Centre de Lectura de Reus.

L’acte el moderarà la periodista de Reusdigital.cat Alba Cartanyà, i comptarà amb la presència de l’historiador Carles Viñas i de les comunicadores Jordina Salvat, Elisenda Rovira, i Laia Bonals.

La presentació la farà el responsable de futbol femení de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Guix.

Reusdigital.cat col·labora en la taula rodona. De fet, el diari i l'emissora LANOVA Ràdio de Reus mantenen un acord de col·laboració amb la Fundació futbol base Reus per promoure, conjuntament, els valors de la pràctica esportiva. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges