Dimecres, 17 de Juliol de 2024

«Estiu amb art» a Castellvell del Camp

15 de Juliol de 2021, per
  • Una imatge de l'anterior exposició de CastellvellArt

    Cedida

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp presenta "Estiu amb art", un cicle d'exposicions d'artistes locals. La iniciativa, que inclou tant les mostres ja consolidades com les exposicions d'artistes individuals, té com a objectiu donar suport al talent i la creativitat del municipi i del territori.

Coincidint amb l'inici dels actes de la Festa Major de Santa Anna, aquest divendres 16 de juliol, s'inauguraran dues exposicions. La primera, a tres quarts de 7 de la tarda, la Mostra de Treballs fets per l'Associació de Dones a la Sala Polivalent (Plaça de Catalunya, 1), i que està emmarcada en la XVII Trobada de Puntaires que se celebra el dissabte 17 de juliol.

El mateix divendres s'inaugurarà, a un quart de 8 del vespre a Cal Barenxó (carrer Sant Vicenç, 12), la Mostra de treballs de pintura de CastellvellArt, de l'Associació de Gent gran L'Era, i l'exposició de maquetes i miniatures de Felip Saiz Ruíz. Les tres exposicions estaran obertes aquest cap de setmana i es podran visitar el dissabte 17, d'11 del matí a 1 del migdia; i de dos quarts de 7 de la tarda a 9 del vespre, i el diumenge 18, de 12 del matí a dos quarts de 2 del migdia i de dos quarts de 7 de la tarda a 9 del vespre.

El cicle Estiu amb art es reprendrà, del 29 de juliol a l'1 d'agost, amb l'exposició de treballs en ceràmica de Gemma Molero i l'exposició de pintura d'Alberto González Apellaniz. Ambdues mostres es podran veure a la Sala Cal Barenxó en el mateix horari de visita que les anteriors. Finalment, del 5 al 8 d'agost, les artistes Mercè Bessó i Mercè Mestre presentaran a Cal Barenxó L'ànima i la flor. Vivències Poètiques, una exposició dels originals que il·lustren el llibre de poesia L'ànima i la flor. El mateix espai també acollirà aquell cap de setmana una exposició de dibuixos de Gemma Auñón. 
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges