Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Clam antirepressiu al Baluard de Reus a les portes de la Diada

08 de Setembre de 2021, per
  • Una imatge de l'acte al Baluard

    CUP Reus/ Twitter

L'independentisme ha organitzat un acte a Reus, aquest vespre de dimecres, per denunciar la "repressió" a la qual són sotmesos els seus activistes. Si bé la trobada es va preveure a la plaça de la Farinera, la cita s'ha traslladat finalment a la plaça del Baluard, on en uns dies es duran a terme les iniciatives institucionals de la Diada Nacional. S'hi han aplegat encausats pel 23-S, pel tall de la Jonquera i per altres investigacions de la justícia per les mobilitzacions sobiranistes que hi hagut arreu d'ençà de l'1-O. 

En els parlaments s'ha carregat contra la Generalitat, pel fet que s'ha personat com a acusació particular en molts dels casos pendents, i s'ha fet una crida a "tornar als carrers" per mantenir viva "la lluita per la independència" del país. 

També ha intervingut el regidor cupaire a l'Ajuntament de Reus, Edgar Fernàndez, qui ha denunciat que només a la capital del Baix Camp hi ha una trentena de veïns investigats per les accions reivindicatives de l'independentisme. De fet, el propi anticapitalistat és citat a declarar als Jutjats, el proper dijous, raó per la qual s'ha convocat una concentració de suport al migdia. 

Un altre testimoni ha estat el del periodista Carles Heredia, qui va ser detingut unes setmanes enrere per la seva presència en un acte de protesta contra Vox a Valls. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges