Dijous, 15 d'Agost de 2024

Les entitats ciutadanes i l’Ajuntament de Reus commemoren la Diada al Baluard

11 de Setembre de 2021, per Redacció
  • Andreu Martín, Noemí Llauradó i Carles Pellicer, en l'ofrena floral

    Cedida

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit els actes institucionals que l’Ajuntament ha organitzat aquest 11 de setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, i que han tingut lloc a la plaça del Baluard. L’acte central, que ha comptat també amb la intervenció de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha estat la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec del filòleg Josep Murgades Barceló

La commemoració de la Diada ha començat a les 10 del matí amb la música del Quartet Floral. Tot seguit, s'ha realitzat l'ofrena institucional dels membres del consistori i la interpretació d'El cant de la senyera per part de l'Orfeó Reusenc. En acabar la lectura de la Glossa de la Diada, l'Orfeó Reusenc ha cantat Els segadors i tot seguit s'ha fet el Ball d'Homenatge, amb Ricard Roig i Laura Roig. 

L'acte ha continuat amb les ofrenes florals de les entitats de la ciutat, amb l'acompanyament musical del Quartet Floral. I finalment, la cloenda de l'acte ha comptat amb l'actuació dels Xiquets de Reus, que han fet un pilar de respecte, i el cant d'Els segadors per part de tot el públic.
 

Intervenció del filòleg Josep Murgades Foto: Cedida

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges