Divendres, 13 de Setembre de 2024

La Fira Centre Comercial se suma al Dia Mundial de l'Alzheimer

17 de Setembre de 2021, per
  • Un personatge passejarà per les instal·lacions per informar sobre la campanya

    Cedida

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer, el pròxim 21 de setembre, La Fira Centre Comercial se sumarà un any més a aquesta jornada de conscienciació de la malaltia amb una acció que realitzarà per col·laborar amb l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp.

Des de dijous 16 de setembre i fins al dimarts dia 21, al Punt d'Atenció al Client de La Fira Centre Comercial s'hi podrà veure un llaç verd que és el símbol associat a aquesta causa de lluita contra l'Alzheimer i difusió de la malaltia. A més a més, els dies 16, 17, 18 i 20 de setembre, de dos quarts de 6 de la tarda a 8 del vespre, hi haurà un estand de l'Associació d'Alzheimer a la planta baixa de La Fira, per informar sobre la seva tasca i difondre la campanya "Revisió Cognitiva". A l'estand també s'hi entregaran globus a totes les persones que s'hi apropin per informar-se.

Durant aquests dies, La Fira Centre Comercial també rebrà la visita de "Neurona", un personatge que circularà per tot el Centre Comercial per donar a conèixer la seva campanya al públic. La Fira Centre Comercial s'ha sumat ja en altres ocasions al Dia Mundial de l'Alzheimer amb accions de suport a l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp, entitat creada l'any 2003 per part d'un grup de familiars que, per conèixer més a fons la malaltia i afrontar el seu procés, van unir-se per donar resposta a les persones i famílies afectades.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges