Dissabte, 10 d'Agost de 2024

Cambrils acull la Copa Espanya de Trial en Bicicleta

06 d'Octubre de 2021, per
  • Part del cartell de la competició

    Cedida

Cambrils acollirà per tercer any consecutiu la Copa Espanya de Trial en Bicicleta, que tindrà lloc aquest pròxim diumenge 10 d'octubre al matí. L'esdeveniment esportiu, ja consolidat a Cambrils, està organitzat pel Club BikeTrial Costa Daurada (de la mà de l'excampió del món de l'especialitat Àngel Batlle) i el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del Club Esquirols Cambrils i diverses empreses cambrilenques.

Enguany, com a novetat, la prova es durà a terme a la platja del Regueral, a tocar del Port de Cambrils. L'organització preveu que uns 120 pilots d'arreu de l'Estat disputin la competició, que donarà accés a alguns participants a classificar-se per la Copa del Món de l'especialitat. A més, per promocionar l'esport s'hi afegeix la competició Open paral·lela perquè puguin participar els pilots amb llicència catalana o RFEC que no tinguin nivell per participar en el seu nivell de Copa Espanya. Aquesta competició serà el mateix dia i les inscripcions es poden fer des del web de la federació catalana.

Com a mesura de prevenció, les zones estaran en un recinte tancat i només hi podrà haver públic al voltant del recinte sense aglomeracions. Tant les zones, com el paddock i taula de carrera serà limitat a la persona participant amb un acompanyant durant el seu horari de competició i escalfament. A més, prèviament caldrà passar el control de temperatura i registre. L'ús de la mascareta és obligatori en tot moment per pilots, acompanyants i públic. Només els pilots se la podran treure en la zona d'entrenament.

L'organització d'esdeveniments esportius de renom reforça la imatge de Cambrils com a destí de turisme esportiu, i és una publicitat directa dels serveis i de les instal·lacions esportives existents al municipi. Cambrils organitza diferents esdeveniments i proves esportives de caràcter esportiu, solidari, recreatiu i social, i la Copa Espanya Trial en bicicleta serà un dels importants aquesta temporada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges