Dissabte, 10 d'Agost de 2024

El Reus Deportiu Virginias rep l'Alcobendas

22 d'Octubre de 2021, per Alba Cartanyà
  • Els jugadors del Reus, en un entrenament

    Reus Deportiu

El Reus Deportiu Virginias rebrà el CP Alcobendas, aquest dissabte al Palau d’Esports, en la setena jornada de la Parlem OK Liga. El duel començarà a partir de les 5 de la tarda i es podrà seguir en directe al canal de YouTube OK Liga TV.

L’equip intentarà tornar a sumar els tres punts després de quatre jornades consecutives sense fer-ho. Davant del Liceo, el passat cap de setmana, "l’equip va completar un gran partit, una prova més que els de Jordi Garcia es troben en plena confiança per trencar l’espiral de resultats negatius", segons s'ha assenyalat des de l'entitat roig-i.negra.

Després de sis jornades disputades, el Reus és setè a la taula, amb 8 punts, repartits en dues victòries, dos empats i dues derrotes. Per la seva banda, l’Alcobendas aterra a la capital del Baix Camp instal·lat a l'11a posició, amb 6 punts. Encadena dues derrotes consecutives i també voldrà acabar amb la seva mala ratxa.

El porter del Reus Deportiu Virginias, Martí Zapater, ha apuntat que “és qüestió de temps aconseguir una bona dinàmica”, i s’ha mostrat convençut: “estic segur que arribarà”. El porter vilanoví, que alterna titularitat amb Càndid Ballart, també ha volgut deixar clar que l’equip s’està coneixent.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges