Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Més de 200 infants participen en la 5a Trobada d’escoles de Bàsquet

25 d'Octubre de 2021, per
  • Una imatge de la jornada

    Cedida

Aquest diumenge 24 d’octubre s’ha celebrat la 5a Trobada d’escoles de Bàsquet organitzada per la secció de bàsquet de l’AE Pare Manyanet de Reus i que ha tingut lloc al pati de la mateixa escola. Més de 200 jugadors i jugadores d'entre 5 i 9 anys han realitzat un total de 17 partits entre les 9 del matí i les 2 del migdia, acompanyats de les seves famílies i amistats en un matí assolellat i amb bona temperatura.

Aquesta trobada ha estat el primer torneig de minibàsquet que s’ha celebrat a la ciutat de Reus després de dos anys sense poder-los fer degut a les restriccions de la pandèmia i també per a molts dels participants degut a la seva primerenca edat. El pati ha retornat a la vida pre-pandèmia amb les pistes de bàsquet plenes de gom a gom, amb esportistes per tots els racons, tècnics i jugadors del primer equip de la secció organitzant i vetllant per a què tot fos un èxit.

Els equips que han participant han estat l’escola Joan 23, Sagrat Cor i Lestonnac CBT de la ciutat de Tarragona, el CB Montblanc, el CB Salou, l’escola la Vitxeta de Reus i els equips de la secció de bàsquet de l’AE Pare Manyanet. 

Des de l'organització, apunten que "l’escola ha tret múscul com un dels clubs referents en l’esport base de la ciutat i del territori, promocionant els valors esportius i lúdics que tant ens caracteritza i de la que tots els participants han pogut gaudir". L'esdeveniment esportiu ha tornat a comptar amb el suport de la pròpia associació esportiva i de l’escola, així com també de ReusEsport i de Decathlon Reus.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges