Dimarts, 23 de Juliol de 2024

El Memorimage 2021 arriba a la fi després de quatre jornades de projeccions

12 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Públic al Bartrina en una de les sessions del Memorimage d'enguany

    Memorimage

El Memorimage 2021 s'acaba aquest divendres, després de quatre jornades de projeccions al Teatre Bartrina de Reus. Fins al diumenge, a banda, moltes de les pel·lícules del festival es poden veure en línia

La cloenda i els guanyadors, al vespre



Aquest divendres és prevista la darrera sessió de la secció MemoriReus, que comptarà amb la projecció de Padrí. Imatges del record, on la directora, l'alemanya Júlia Kühne, emprèn un viatge per descobrir el seu padrí i les cicatrius que va deixar en la societat la Guerra Civil.

Ja al vespre també tindrà lloc la cloenda del Memorimage 2021, on es coneixeran els guanyadors d’aquesta edició. La cirereta del pastís serà la projecció de La cigüeña de Burgos. La directora, Joana Conill, comprèn que el seu pare, company de jocs i aventures, va decidir no explicar-li la seva vida. Per què? Mentre roda la pel·lícula, la filla aprendrà a ser directora de cinema, com quan era petita i jugaven a resoldre misteris, en un viatge al país de la memòria on les peces mai encaixen. Si la memòria és impossible, què és el que ens impulsa a buscar?

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges