Dijous, 13 de Juny de 2024

Amposta tindrà tres noves titulacions de formació professional per al curs vinent

15 de Març de 2023, per
  • Camp municipal de futbol de Navàs

    AjNvs

Amposta ofertarà tres noves titulacions de formació professional per al curs 23/24 i aniran vinculades en dues de les seues àrees d’especialtizació: els esports i la innovació tecnològica.

L’Institut de Tecnificació oferirà la titulació de tècnic/a esportiu/iva en atletisme, que capaciten per exercir professionalment en l’àmbit de l’atletisme. Esta titulació se suma a les ja existents en tècnics de futbol, esgrima i salvament i socorrisme. També a l’Institut de Tecnificació es podrà aconseguir la doble titulació de batxillerat + tècnic/a en futbol, uns estudis que tenen una durada de tres anys i en què l’alumnat obté dos títols: el del batxillerat i el de tècnic en futbol. Esta doble titulació se suma a la ja existent de batxillerat + tècnic/a en salvament i socorrisme, que es va iniciar el curs 21/22.

Per la seua banda, l’Institut Montsià ampliarà la seua oferta amb un curs d’especialització de robòtica col·laborativa de 400 hores de durada i que capacita per desenvolupar projectes de robòtica col·laborativa i fer-ne el muntatge, la posada en marxa i el manteniment

L’alcalde, Adam Tomàs, ha valorat el fet que curs rere curs Amposta creix amb oferta formativa i, sempre ho fa, dins les seves àrees de referència. "Som referent en ensenyaments esportius, vinculats al projecte esportiu de ciutat, amb el CTE i les entitats esportives; i en innovació, vinculat també al FabLab", afegeix. "Estem satisfets en l’ampliació d’aquesta oferta que permetrà formar joves en futurs professionals que puguin desenvolupar la seva carrera a la ciutat i al territori", afegix la regidora d’Eduació, Núria Marco.  

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges