Per sisè any, l’Associació Pax Mundo organitza el Nadal Solidari, amb l’alimentació i la cuina d’aprofitament com a protagonista de l’edició del 2020, per lluitar contra el malbaratament alimentari. Des d’aquest passat dilluns i fins dijous, diversos xefs de gran reputació del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre presentaran receptes per aprofitar els aliments i evitar així el malbaratament.
En directe via Facebook, els xefs s'endinsaran a les cuines per preparar una recepta en directe. Aquest format permetrà als espectadors interactuar i fer preguntes. Enguany s’ha triat aquest tema per donar suport i visibilitat al sector de la restauració, que està patint les conseqüències de la crisi derivada de la pandèmia de la covid-19, i per conscienciar i visibilitzar la societat del fenomen del sensellarisme i del malbaratament alimentari.
Xefs amb Estrella Michelin
Hi participaran cinc cuiners amb estrella Michelin, Pep Moreno del Restaurant Deliranto (Salou), Jeroni Castell del Restaurant Les Moles (Ulldecona), Vicent Guimerà del Restaurant l’Antic Molí (Ulldecona), Diego Campos del Restaurant el Rincón de Diego (Cambrils) i Fran López, del Restaurant Villa Retiro (Xerta) i del Restaurant Xerta (Barcelona). Aquests cuiners estaran acompanyats per Moha Quauch del Restaurant El Terrat (Tarragona) i per Rafel Muria del Restaurant Quatre Molins (Cornudella de Montsant).
Per seguir les jornades gastronòmiques només podeu visitar aquest enllaç.
Què és l'Associació Pax Mundo?
L’associació Pax Mundo, és una entitat sense ànim de lucre formada majoritàriament per joves que lluiten contra el sensellarisme i l’exclusió social a la ciutat de Tarragona. La seva principal activitat actualment és el servei de menjador al carrer cada diumenge.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics