Dissabte, 10 d'Agost de 2024

El pop de Luz Casal acomiada el 48è Festival de Cambrils amb més de 16.000 espectadors

Clipper's Music vol mantenir-se al certamen "molts anys" perquè "creu" en la plaça malgrat ser "complicada"

07 d'Agost de 2023, per ACN
  • La cantant Luz Casal ha tancat la 48a ediciód el FIM de Cambrils

     

El pop de Luz Casal ha acomiadat aquest diumenge la 48a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils amb més de 16.000 espectadors en nou dies de concerts. La cantant ha presentat el seu últim treball, 'Las ventanas de mi alma', en un concert on també ha rememorat temes emblemàtics de la seva trajectòria. El president de Clipper's Music, Juli Guiu, ha qualificat d'"èxit" les dades d'assistència de públic i ha afirmat que l'empresa vol mantenir-se al certamen "molts anys" perquè "creu" en la plaça malgrat ser "complicada". Enguany s'acaba el contracte de concessió del festival entre l'empresa i l'Ajuntament de Cambrils, i la previsió de la companyia és iniciar converses amb el consistori per parlar sobre una pròrroga d'un any.

L'organització ha apuntat que en aquesta edició s'ha assolit el 70% d'ocupació del Parc del Pinaret en els nou concerts que s'han celebrat en aquest espai, el que equival a més de 16.000 persones. Les previsions de fortes ratxes de vent van obligar a cancel·lar l'actuació del grup de tribut This is Michael, prevista per aquest divendres. Entre les propostes que han despertat més interès entre el públic es troben els concerts de Pablo López, Rosario o Stay Homas, mentre que Ara Malikian va penjar de complet.

Luz Casal ha estat l'encarregada de tancar la 48a edició amb un repertori on ha combinat temes del seu darrer treball amb cançons mítiques de la seva carrera. Així, 'Las ventanas de mi alma' ha encetat una actuació d'unes dues hores de durada, sense oblidar temes emblemàtics com 'Boig per tu' o 'No me importa nada' que han estat taral·lejades pel públic present al Parc del Pinaret.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges