Ingredients per a 2 persones:
Migconill de vedella a trossos, una llenca de cansalada fresca, un tomàquet madur, una pastanaga gran, una ceba morada, una branca d’àpid, una fulla de llorer, 150 grams de pèsols, vi blanc, brou vegetal, sal, oli d’oliva.
Preparació:
Talleu la pastanaga, la branca d’àpid i la ceba a daus. Reserveu. Saleu la carn poseu-la juntament amb la cansalada tallada en trossos en una cassola amb una mica d’oli per segellar la carn i daurar una mica la cansalada.
Un cop daurada per tots costats, reserveu-la i afegiu a la mateixa cassola les verdures que havieu reservat juntament amb la fulla de llorer. Tant bon punt agafin color ajunteu-hi el tomàquet ratllat sense llavors. Deixeu-lo reduir un parell de minuts, afegiu-li el vi deixant que evapori una mica d’alcohol i torneu a incorporar la carn juntament amb el brou. Deixeu la cassola tapada i a foc molt lent fins que la carn estigui pràcticament cuita. Quan l’hi falten uns deu minuts afegiu-li els pèsols fins a la fi de la cocció. Si pel que sigui veieu que la cassola us queda seca afegiu-li més brou, i si pel contrari té massa líquid destapeu la cassola per tal d’evaporar-ne la part que sobri. Rectifiqueu de sal i quan estigui la carn cuita ja la podeu servir.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics