Derbi entre Reus i Vendrell a la semifinal de la Copa

Els reusencs i els vendrellencs juguen la primera semifinal avui a les 3 de la tarda

01 de Març de 2014, per Clàudia Bonet
  • El Reus va superar el Voltregà en el primer partit de la Copa del Rei

FEP

Els reusencs van eliminar als quarts de final el CP Voltregà que tornava a la Copa després d'onze anys. En l'encontre, els de Sant Hipòlit es van avançar a l'electrònic i es va arribar amb un empat al descans. La segona meitat va ser decisiva i els reusencs van fer valdre la persistència i les ganes per acabar imposant-se per 5 gols a 2.

El cas del Moritz Vendrell va ser diferent. Tot i anar perdent al llarg de tot el partit, al minut 39, Jordi Ferrer va establir l'empat. Amb el 3 a 3 es va arribar al final de l'encontre i per tant, a la pròrroga. Sense gol d'or, els gallecs i els vendrellencs van haver de jugar-se la classificació a la tanda de penals. I aquí és on els de Guillem Cabestany van aconseguir el passi per la semifinal.

Els dos conjunts ja es coneixen prou bé i saben a qui s'enfronten. En aquesta temporada, van repartir-se els punts (3-3) al Palau d'Esports en un encontre molt igualat de l'OKLliga. Però tant uns com els altres ja saben el que és jugar-se un títol a cara o creu. En l'edició anterior de la Copa van trobar-se a la final. Els vendrellencs van remuntar un 3 a 1 en contra i van aconseguir establir el 3 a 3 a la segona meitat. El campió es va decidir a la pròrroga amb un gol d'or de Xavi Barroso que va deixar el Reus sense aixecar el títol. Aquest any, els reusencs volen treure's l'espineta i aquest dissabte tenen l'ocasió d'or per fer-ho i plantar-se a la final de la Copa.

L'altra eliminatòria serà entre el CP Vic i el FCBarcelona a les 5 de la tarda. Els vigatans van superar al CP Cerceda per un ajustat 1 a 0 i el FCBarcelona va eliminar l'amfitrió per 6 gols a 3.

Dues eliminatòries i una final en joc. L'únic que està assegurat és l'espectacle de bon hoquei.