El Ploms- Salle Reus masculí perd de forma clara a la pista del Jac Sans

03 de Març de 2014, per Redacció
  • Luís González, en una acció del partit

Cedida

Partit molt irregular del Zamar 2000 Ploms- Salle Reus que li van provocar, aquest dissabte, la derrota a la pista del Jac Sans per 92 punts a 77 a la Copa Catalunya masculina. Ni la gran actuació del pivot albinegre, Luis González, amb 25 punts i 12 rebots, va poder evitar la derrota.

El primer quart va ser pels reusencs, molt més encertats de cara cistella, per 16 a 19. Al segon, la reacció del Jac Sans va provocar que els reusencs baixessin la intensitat defensiva, arribant a la mitja part amb el resultat de 45 a 32.

El tercer quart va acabar per 66 a 46. En el darrer, els reusencs ja no van poder capgirar el marcador i van sumar una nova derrota en el campionat. El major encert en els triples dels barcelonins va influir de manera definitiva en el resultat final. La situació del Ploms és actualment delicada, penúltim classificat del grup 2 de la Copa Catalunya masculina.