Divendres, 29 de Març de 2024

400.000 euros en bons per comprar al comerç de la ciutat

És una de les mesures previstes al pla 'Reactivem Reus'

19 de Maig de 2020, per A.C./ M.B.
  • Dos clients, en una llibreria de Reus, el primer dia de la fase 1

    Reusdigital.cat

Els regidors Carles Prats, Montserrat Caelles i Teresa Pallarès han detallat aquest dimarts, en roda de premsa virtual, algunes de les mesures incloses al pla 'Reactivem Reus', presentat el passat dilluns amb l'oposició i diferents agents del teixit local i del Camp i dotat amb 4,5 milions d'euros per combatre les conseqüències de la covid-19. Ha estat Caelles l'encarregada d'avançar una mesura que s'adreça als establiments de la ciutat i que preveu que el consistori destini fins a 400.000 euros en bons per usar-los a les botigues

Tot plegat, segons la regidora de Junts per Reus, s'ha concebut per "incentivar la demanda i el consum". Aquesta ha descrit l'emissió dels bons com una iniciativa "novedosa, original i efectiva". Aquests seran de 20 euros, si bé serviran per destinar a compres de fins a 30. La diferència, segons ha precisat Caelles, la cobriria l'Ajuntament de Reus a través del pressupost municipal. La iniciativa s’adreça a persones físiques majors de 18 anys i residents a la capital del Baix Camp. 

Es podran adquirir "un o dos bons, com a màxim" per persona. L'impacte directe al comerç local, segons els càlculs del govern, és d'1,2 milions. "És una acció ambiciosa que tindrà un impacte immediat i directe. Tenim previst parlar amb altres administracions, com la Diputació de Tarragona o la Generalitat", ha assenyalat la responsable de Promoció de Ciutat. 

Finalment, Caelles ha apuntat a l'emissió de bons turístics amb la voluntat d'afavorir botigues i estauració. En aquest cas, la partida pressupostària prevista és superior als 200.000 euros. La mesura contempla sortejos d'un centenar d'estades dobles d’una nit a la ciutat, així com de paquets d’experiències per als visitants. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  20 de Maig de 2020

Cal molta més informació!

Tot i que és un bon tema cal fer arribar als reusencs, sobretot als barris, informació molt més precisa i concreta sobre aquesta acció. Cal evitar que el tema només estigui concentrat en el nucli anti. Penseu molt en els barris que és on es pateix molt més el greu problema.