BASF i Cargill amplien la seva col·laboració en el negoci de nutrició animal, afegint capacitats de recerca i desenvolupament i nous mercats als acords de distribució d'enzims per a pinsos existents entre els socis. Junts, desenvoluparan, produiran i comercialitzaran produuctes basats en enzims centrats en el client. L'objectiu és subministrar als ramaders innovacions en els pinsos que redueixin la pèrdua de nutrients, millorin l'eficiència dels pinsos i promoguin el creixement i el benestar animal.
"Ens enorgulleix endinsar-nos en aquesta nova etapa de col·laboració amb Cargill. A través de solucions conjuntes continuarem generant noves oportunitats de creació de valor en el camp dels enzims", explica el vicepresidnet de BASF Animal Nutrition & Aroma Ingredients, Julia Raquet.
Els enzims ajuden els animals a augmentar l'aprofitament dels nutrients dels ingredients dels pinsos, la qual cosa millora el seu creixement i redueix l'excreció de nutrients al medi ambient. A causa de la menor excreció de nutrients com a fòsfor i nitrogen, l'impacte mediambiental negatiu es minimitza, i millora la sostenibilitat general de la producció animal. Atès que els enzims milloren l'eficiència d'alimentació dels animals, es requereix menys pinso per a produir proteïna animal. D'aquesta manera, els enzims ajuden a reduir el sòl i l'aigua necessàries per a produir matèries primeres de pinsos.
"Ens enorgulleix endinsar-nos en aquesta nova etapa de col·laboració amb Cargill. A través de solucions conjuntes continuarem generant noves oportunitats de creació de valor en el camp dels enzims", explica el vicepresidnet de BASF Animal Nutrition & Aroma Ingredients, Julia Raquet.
Els enzims ajuden els animals a augmentar l'aprofitament dels nutrients dels ingredients dels pinsos, la qual cosa millora el seu creixement i redueix l'excreció de nutrients al medi ambient. A causa de la menor excreció de nutrients com a fòsfor i nitrogen, l'impacte mediambiental negatiu es minimitza, i millora la sostenibilitat general de la producció animal. Atès que els enzims milloren l'eficiència d'alimentació dels animals, es requereix menys pinso per a produir proteïna animal. D'aquesta manera, els enzims ajuden a reduir el sòl i l'aigua necessàries per a produir matèries primeres de pinsos.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics