Dilluns, 15 d'Abril de 2024

BASF posa la química al servei d'una vida urbana més sostenible

La gira mundial ‘Creator Space’ de BASF debat a Xangai (Xina) sobre el futur de la vida urbana

30 de Març de 2015, per Redacció

En motiu del 150è aniversari, Basf connecta enguany a diverses persones i idees en sis punts d’arreu del món amb la gira Creator Space, que aborda els reptes de l’energia intel·ligent, l’alimentació i la vida urbana. L’últim dels esdeveniments ha fet escala a Xangai (Xina), del 20 al 27 de març, que s’ha centrat en afrontar els reptes de la química que provoca l’augment de la urbanització. El proper mes d’octubre, la girarà farà estada a Barcelona.

La gira forma part del programa global de Basf per a la creació conjunta, denominat Creator Space. Dirigida per equips locals i interdisciplinaris, de camps tan diversos com l'empresa, la ciència, la tecnologia, l'art, el disseny i la sostenibilitat, a més de responsables governamentals, cada escala en una ciutat de la gira Creator Space estudiarà un tema de rellevància local.

Després de les parades a Bombai i Xangai, es traslladarà més endavant a Nova York, Sao Paulo, Barcelona i Ludwigshafen. Els temes que es tractaran van des d'un consum sostenible fins als habitatges del futur, passant per solucions intel·ligents en tota la cadena de valor energètica.

El vicepresident de la Junta Directiva de Basf SE i responsable d’Àsia Pacífic, Martin Brudermüller, ha afirmat que  "els 150 anys d'història de Basf demostren que la química permet que es generin noves idees i solucions. Pel nostre aniversari, més que mai, connectem a persones i idees per fer una contribució efectiva a la societat d'acord amb nostre objecte social: 'Creem química per a un futur sostenible' ".

Xangai: vida urbana sostenible

Per a l'any 2020, el 60% dels habitants de la Xina viuran en ciutats. Com afectaran les decisions de 700 milions de consumidors urbans a l'entorn econòmic, mediambiental i social?

En la gira Creator Space més de 500 experts, professionals de l'empresa, ONG, acadèmics i ciutadans interessats en el tema de la urbanització, han debatut sobre possibles solucions a aquesta pregunta i a altres reptes importants al Pavilion de l'Exposició Universal.

Les sessions de Creator Space Bombai han inclòs una gran varietat d'activitats a les que es convidarà a diversos participants procedents del món empresarial, acadèmic, governamental, de les ONG i de la societat en general. En concret, s’ha celebrat la Cimera Creator Space; el Taller d’innovació per a clients per millorar la sostenibilitat automobilística de cara a la mobilitat futura mitjançant noves tecnologies; la Creatathon de 24 hores,on estudiants i experts en transport han desenvolupat una aplicació mòbil que permeti augmentar la sostenibilitat de la petjada individual de transport; la cerimònia de lliurament de premis del repte Asia Pacific PhD i la inauguració d’unes instal·lacions artístiques úniques.

Sobre Creator Space ™

L'any 2015, Basf oferirà activitats i esdeveniments a tot el món per celebrar el seu aniversari i per a fomentar la creació conjunta, mitjançant les idees, la col·laboració i l'energia dels col·laboradors i clients de Basf, així com de científics i altres membres de la comunitat.

A més de la gira Creator Space, el programa Creator Space compta amb altres elements clau, com Creator Space línia, una plataforma global a Internet, i els tres simposis científics Creator Space de Ludwigshafen (energia intel·ligent), Xicago (alimentació) i Xangai (vida urbana).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics