El Forn Mariné, situat al carrer de Llovera de Reus, ha abaixat la persiana de forma definitiva. Després de 76 anys de funcionament i tres generacions al capdavant, els seus actuals responsables han pres la decisió a causa de “la crisi que pateix el sector”, han apuntat. L’augment dels preus de l'energia i de les matèries primeres els obliga a dir adéu.
Obert l’any 1947 per l’avi de Josep Rossell, l'actual propietari juntament amb la seva parella, Núria Morell, el Forn Mariné ha estat un dels més veterans i populars del sector, conegut per la qualitat del seu pa, les coques de recapte i els productes de pastisseria que elaborava. En aquests anys, l’establiment s'ha adaptat als canvis que requeria i des de l’any 2000 ha ofert el servei de cafeteria.
En el comunicat que han difós el tancament, els propietaris expressen el seu agraïment als clients que “han confiat en nosaltres tots aquests anys”.
Obert l’any 1947 per l’avi de Josep Rossell, l'actual propietari juntament amb la seva parella, Núria Morell, el Forn Mariné ha estat un dels més veterans i populars del sector, conegut per la qualitat del seu pa, les coques de recapte i els productes de pastisseria que elaborava. En aquests anys, l’establiment s'ha adaptat als canvis que requeria i des de l’any 2000 ha ofert el servei de cafeteria.
En el comunicat que han difós el tancament, els propietaris expressen el seu agraïment als clients que “han confiat en nosaltres tots aquests anys”.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics