El conegut restaurant Portofino de Salou ha endegat una iniciativa per apropar als seus clients una de les tradicions gastronòmiques més properes, les calçotades. Sota el nom de 'Calçotada davant el mar', la iniciativa pretén desestacionalitzar un restaurant típicament estiuenc.
El restaurant inaugurat l'any 1986 i propietat de la família Batini, fa d'aquesta manera una clara aposta pels productes de proximitat i incorpora el vermut de Reus, una teula amb calçots de Valls acompanyat de la típica graellada de carn i, finalment, la crema catalana i el 'músic' arribat el moment de les postres. El menú complert surt al competitiu preu de 27'50 euros per persona.
L'actual gerent de l'establiment, Enzo Batini, ha explicat l'esforç que ha fet la propietat per adequar l'establiment als nous temps, modificant la terrassa exterior on han incorporat elements de fusta per aconseguir una ambient més agradable. Batini també ha explicat la profunda reforma de la cuina i dels seus elements en la recerca de la funcionalitat i de la neteja a l'hora de treballar.
Portofino compta amb 11 treballadors a l'hivern, i triplica el personal durant la campanya d'estiu per poder atendre els 250 comensals que té de capacitat l'establiment salouenc.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics