Dimecres, 31 de Juliol de 2024

El restaurant Portofino de Salou ofereix calçotades davant del mar

L'àpat inclou el vermut de Reus i la crema catalana a les postres

26 de Gener de 2018, per Jordi Garcia Arnau
  • El local salouenc va obrir les seves portes l'any 1986

    Jordi Garcia Arnau

  • Jordi Garcia Arnau

El conegut restaurant Portofino de Salou ha endegat una iniciativa per apropar als seus clients una de les tradicions gastronòmiques més properes, les calçotades. Sota el nom de 'Calçotada davant el mar', la iniciativa pretén desestacionalitzar un restaurant típicament estiuenc.

El restaurant inaugurat l'any 1986 i propietat de la família Batini, fa d'aquesta manera una clara aposta pels productes de proximitat i incorpora el vermut de Reus, una teula amb calçots de Valls acompanyat de la típica graellada de carn i, finalment, la crema catalana i el 'músic' arribat el moment de les postres. El menú complert surt al competitiu preu de 27'50 euros per persona.

L'actual gerent de l'establiment, Enzo Batini, ha explicat l'esforç que ha fet la propietat per adequar l'establiment als nous temps, modificant la terrassa exterior on han incorporat elements de fusta per aconseguir una ambient més agradable. Batini també ha explicat la profunda reforma de la cuina i dels seus elements en la recerca de la funcionalitat i de la neteja a l'hora de treballar.

Portofino compta amb 11 treballadors a l'hivern, i triplica el personal durant la campanya d'estiu per poder atendre els 250 comensals que té de capacitat l'establiment salouenc.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

portofino salou reusdigital calçotada carn graellada

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges