ROCE Salou és tota una realitat des de fa unes setmanes, el projecte liderat per l'alcoverenc Gaspar Caparó ha obert un nou restaurant al número 23 del carrer de Colon del municipi salouenc. L'acompanyen al capdavant d'aquest projecte Iban Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura.
ROCE Salou arriba amb l’experiència de ROCE Cambrils, i ara cerca expandir-se en l'àmbit estatal. "Actualment, ens sentim capacitats per fer-nos grans, ara ha arribat el moment de Salou i estem estudiant possibilitats i localitzacions com poden ser Barcelona, les Illes Balears, entre altres llocs" comenta Iban Jerez, un dels socis de ROCE. Jerez també es mostra satisfet que aquest segon projecte ja estigui funcionant i afegeix que "la situació a Salou ens ha agradat molt, és de postal. Realment no sabem si ROCE mira el mar o el mar mira a ROCE".
El passat 31 de maig obria ROCE a Salou, una iniciativa que de moment ocupa a 25 persones. Després d’una renovació profunda del local on s’han establert, el projecte ha obert portes amb una capacitat per 75 persones a la seva terrassa exterior. "Estem molt satisfets de com hem renovat el local, seguint la línia de l’interiorisme i el disseny que ens agrada, i que alhora captiva als comensals. Convidem que la gent ens visiti, estem molt il·lusionats i creiem que la nostra proposta gastronòmica atraurà. La clau radica en el fet que durant aquest temps, hem escoltat al restaurant, a la marca, per equilibrar molt més la identitat de ROCE. La marca sempre ha estat per damunt nostre, de manera que englobi tota mena de clients: joves, adults, exigents, etc." comenta Iban Jerez.
Gaspar Caparó, format al Basque Culinary Center de Donostia, és el màxim responsable de la qualitat dels arrossos de ROCE. Caparó ens fa una síntesi dels més demanats i aporta diferents suggeriments: "En aquests dos anys de trajectòria al restaurant de Cambrils, els arrossos més demanats han estat l’arròs del senyoret i l’arròs de ploma ibèrica Montaraz. Ara bé, si hi ha la possibilitat de poder venir amb un grup de tres o quatre amics, la proposta seria de poder assaborir i compartir diferents arrossos". Caparó també apunta que "la primera prova de foc que tenim està a tocar, la festa de Sant Joan, l’afrontem amb una expectativa molt alta".
ROCE Salou disposa també d’un menú migdia, fins al 30 de juny a un preu de 19,90 euros de dilluns a divendres, i de 29,90 euros els caps de setmana i a partir del dia 1 de juliol i fins el 15 de setembre el de 29,90 euros serà el vigent caa dia i amb la voluntat d'allargar la temporada al màxim, com a mínim fins al pont de Tots Sants.
El restaurant està obert els set dies de la setmana en horari de 12 del migdia a 1 de la matinada de forma ininterrompuda. Des de ROCE també es vol potenciar els arrossos "take away" i "delivery" a casa, permetent així al client menjar-lo al seu domicili amb la mateixa qualitat gràcies a un recipient especial.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics