Dilluns, 08 de Març de 2021

Els restauradors de la Ganxet Pintxo coneixen millor l’oli

La sessió formativa ha estat organitzada per la DOP Siurana i la Cambra de Comerç de Reus

17 d'Octubre de 2016, per Redacció
  • Sessió formativa sobre l'oli

    Cedida

L’Estació Enològica de Reus ha acollit, aquest dilluns, una sessió adreçada als restauradors participants en la propera edició de la Ganxet Pintxo, que ha servit per aprofundir en els tipus d’olis existents. La jornada ha estat presentada per la representant de la DOP Siurana, Montse Gelonch, i conduïda per Àngels Calvo, cap del Panell Oficial d’Olis Verges de Catalunya.      

En la sessió, els participants han pogut diferenciar els diversos tipus d’olis i valorar els de més qualitat, remarcant les seves aplicacions principals per treure’n el màxim rendiment.

L’acte ha finalitzat amb el tast d’unes llesques de pa de pagès del Forn Sistaré –el millor pa de pagès de Catalunya d’aquest 2016- sucades amb tomaca i amb l’ús de diferents olis per poder apreciar millor la importància del producte en el resultat final.

En l’edició de tardor de la Ganxet Pintxo, que es farà del 3 al 13 de novembre, són nombrosos els establiments que han incorporat l’oli de la DOP Siurana a l’hora de realitzar les seves tapes. La DOP Siurana, a més, obsequiarà als establiments participants amb un lot d’oli nou. D’aquesta manera també es potenciarà la tradicional festa de l’oli a la capital del Baix Camp que es realitzarà els dies 11 i 12 de novembre i que coincidirà amb el segon cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics