Divendres, 19 de Juliol de 2024

Encarxofa’t a Cambrils rep un premi de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

També van ser becades dues alumnes de l’Escola d’Hoteleria i va quedar finalista l’escamarlà de Cambrils

19 de Maig de 2017, per Redacció
  • Mercè Dalmau rep el guardó, aquest dijous

    Cedida

La regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau, va recollir, aquest dijous a la nit, el premi especial Anton Pont i Amenós a la millor iniciativa gastronòmica per les jornades Encarxofa’t a Cambrils, que aquest març han arribat a la cinquena edició amb la participació de 38 restaurants. 

El guardó, atorgat per l’Acadèmia de la Gastronomia de Tarragona, és un reconeixement a l’aposta de Cambrils per l’impuls d’un calendari gastronòmic entre el sector públic i privat. L’objectiu és posar en valor els productes de temporada i de quilòmetre zero com la carxofa. A més, dues alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Cambrils han estat becades i l’escamarlà de Cambrils va quedar finalista. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges