El passeig Jaume I serà l’escenari el cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril, de la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, dedicada a la restauració i als productes DOP i gourmet que es poden trobar al municipi i a tot el territori català. La regidora de Participació Ciutadana de Salou, Júlia Gómez, ha explicat que l’objectiu és donar a conèixer “la qualitat de la gastronomia de Salou, més enllà de la nostra oferta de sol i platja”. Els restauradors locals tindran una bona ocasió per poder promocionar i vendre els seus productes. Aquest any, hi haurà prop de 50 establiments que exhibiran els seus productes, 33 dels quals seran restauradors locals, una desena més que l’any passat.
L’anterior edició va aplegar més de 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions. Al Sabor Salou s’intercanvien els ‘Salouets’ (fitxes gust Salou) per degustacions. Els Salouets es podran adquirir als punts d’informació de Sabor Salou, a raó de tres degustacions (Salouets) i una copa per 5 euros, o a 4 euros sense copa.
D’altra banda, el públic assistent també podrà gaudir d’una àmplia oferta de gastronomia local i participar en les moltes activitats i tallers de cuina que es realitzaran durant tot el cap de setmana. A més, el Sabor Salou compartirà la seva presència al passeig amb la celebració de la Fira Fora Stocks, la qual cosa beneficiarà la presència de públic a ambdós esdeveniments.
Sabor Salou és un esdeveniment organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou i patrocinat per Cervesa San Miguel, amb la col·laboració d’Yzaguirre i Bacardi.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics