Les xifres apuntades per l’organització de la Fira Reus Viu el Vi mostren les bones impressions i els bon resultats obtinguts en l’edició d’enguany. En la jornada de dissabte, la més multitudinària de totes les edicions, es van despatxar prop de 7.000 lots de vi, una xifra que sumada a la de divendres, permet igualar el màxim històric de la fira, xifrat en 12.000 lots de vi i enfilar el registre del certamen per sobre dels 60.000 tastos de vi servit. Un total que es preveu augmenti aquest diumenge, sempre en funció del temps.
Durant aquest matí de diumenge, la pluja caiguda no ha estat obstacle per arribar a les 2.000 degustacions de vermut que s’han servit específicament durant el matins del dissabte i diumenge. Pel que fa a l’àrea gastronòmica, s’han servit 35.000 degustacions, una altra xifra que supera les registrades fins a la data.
Unes xifres que segons el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà “demostren l’encert que vam tenir a l’hora de programar aquesta fira posant en valor dels cellers del territori”. A més, Sanromà ha afegit que “la fira ha esdevingut un referent al país convertint-se, per la ciutat, en un fet social de primera magnitud”.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics