Una cinquantena de persones han participat al Tast d’oli de la DOP Siurana que aquesta tarda de dilluns s’ha celebrat a la Llotja de Reus. Un esdeveniment que s’emmarca dins del cicle #DillunsLlotja, que té com a objectiu "revitalitzar aquest emblemàtic i històric espai les activitats vinculades al sector agroalimentari i als productes de qualitat del territori", segons s'ha fet saber des de la corporació. El tast l’ha dirigit Àngels Calvo, consultora internacional i cap del Panell oficial de tastos d’olis verges de Catalunya.
El tast coincideix amb la celebració aquests dies de la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes que impulsa la Cambra de Comerç i en què l’oli de la DOP Siurana "és un dels ingredients essencials", i a pocs dies de la Fira de l’oli que se celebrarà els propers divendres i dissabte a la plaça de la Llibertat de Reus i que servirà per presentar en societat l’oli nou.
L’activitat ha coincidit amb la inauguració de la mostra de la trentena de dibuixos seleccionats del concurs ‘Dibuixa avellanes’, que per segon any consecutiu s’organitza dins del TEMPS D’AVELLANA, el cicle d’activitats per promocionar la fruita seca de referència del territori. L’exposició restarà oberta fins dijous 14 de novembre coincidint amb l’acte de lliurament de premis que es farà, a dos quarts de 6 de la tarda, a la mateixa Llotja. Precisament aquest cicle ja va portar als #DillunsLlotja un tast d’avellanes el passat mes d’octubre.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics